Arbeta hos oss

Sales Support är ett säljbolag som är specialiserat på butiksförsäljning och ansvarar för en bred portfölj av starka varumärken inom dagligvaruhandeln, servicehandeln, foodservice, apotek, on-trade samt sport. Vill du också vara en del av vårt säljteam och skapa framgångsrika varumärken i butik?

Starta en framgångsrik karriär

Att arbeta på Sales Support handlar om att skapa resultat tillsammans med kollegor och uppdragsgivare. En av våra viktigaste hörnstenar är en stimulerande och rolig arbetsmiljö där vi hela tiden tränas för att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt.

Vi har alltid plats för duktiga människor

Butiksförsäljning handlar om att påverka människor positivt. Att vara en duktig säljare handlar alltså mer om attityd och personliga egenskaper än om formella meriter. Vi tror att du som är intresserad av ett jobb på Sales Support är en utåtriktad och driven person som trivs i ett serviceyrke där det är fart och fläkt. Kanske du har en bakgrund som säljare eller har arbetat i butik.

Lämna ditt CV i vår kandidatbank

Du som söker jobb på Sales Support Sweden AB gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Här kan du söka våra lediga tjänster eller göra en spontanansökan till vår kandidatbank för framtida rekryteringar.

Välkommen med din ansökan.

Våra uppdrag

Sales Support är Sveriges ledande säljpartner med mer än 100 starka varumärken i vår portfölj. Vi tror på transparens och långsiktiga samarbeten som grund för att bygga en framgångsrik försäljningsverksamhet.

Med kvalitativt säljarbete ökar vi din försäljning!

Våra 220 professionella säljare skapar långsiktigt hållbara resultat på ett kostnadseffektivt sätt. Varje dag.